Ingrediënten 

  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 eieren
  • 15 kerstomaatjes
  • 1 el. pijnboompitten
  • 1 el. olijfolie
  • 1 el. Rozemarijn
  • ½ oud brood
  • 1 dl. Melk
  • 100 g. geraspte parmezaan
  • 1 tl. Provençaalse kruiden
  • Peper en zout

Bereiding

 

Snijd de ui, knoflook en courgette in fijne blokjes.

Fruit de ui en look zachtjes in de olijfolie totdat ze glazig zijn. Voeg de kruiden en de pijnboompitten toe, doe er op het einde de courgette bij en breng op smaak met peper en zout.

Snijd het brood in blokjes, doe in een grote mengkom en meng met de eieren, melk , kaas en gehalveerde kerstomaatjes.

Meng het courgette mengsel door het broodbeslag.

Bak af in een taartvorm met bakpapier gedurende 35 à 40 min in een oven van 180°C.

 

Smakelijk eten !

Nog vragen ?…contacteer ons.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten